antiSLIP GRP gepultrudeerde vlonderstrips

Onze antiSLIP GRP gepultrudeerde vlonderstrips zijn gemaakt van krachtig polyester, versterkt met fiberglasvezels en voorzien van een gesmolten aluminium korrel. Hiermee wordt een hoogwaardig en blijvend antislip effect gecreëerd.

Het is een oerdegelijk en duurzaam materiaal met een garantietermijn van 10 jaar. Het is verder makkelijk aan te brengen op bestaande gladde houten vlonders, houten galerijen of houten bruggen. In een mum van tijd maakt u ze weer antislip en dus veilig.

De antiSLIP GRP gepultrudeerde vlonderstrips zijn in 2 breedtematen verkrijgbaar (50 en 90 mm breed) en in vele lengtematen. Tevens zijn ze in fijne of medium slipvariant te krijgen.

De voordelen van het toepassen van antiSLIP GRP vlonderstrips zijn o.a.:

  • Zorgen voor een veilige doorgang
  • Ijs en sneeuw hecht niet op dit materiaal
  • Makkelijk in onderhoud
  • Demontabel
  • Structurele en per saldo voordelige oplossing t.o.v. bv. een coating
  • Snelle en eenvoudige montage d.m.v. voorgeboorde gaten en meegeleverde schroeven (dus geen kitwerk)
Zie hieronder wat een verschil de installatie van onze antiSLIP GRP vlonderstrips kunnen maken voor de uitstraling en veiligheid van uw houten vlonders.

Voor

Na

Zorg voor een veilige trap voor uw bewoners, bezoekers, personeel of cliënten en informeer naar onze antiSLIP GRP trapcovers via onderstaand contactformulier.    Ik wil graag informatie ontvangen over:
    TrapcoversVloerplatenVlonderstripsantiSLIP system