antiSLIP GRP Vloerplaten voor gladde vloeren of ondergronden

Onze antiSLIP GRP vloerplaten zijn gemaakt van krachtig polyester, versterkt met fiberglasvezels en voorzien van een gesmolten aluminium korrel. Hiermee wordt een hoogwaardig en blijvend antislip effect gecreëerd.

Het is een oerdegelijk en duurzaam materiaal met een garantietermijn van 10 jaar. Het is verder makkelijk aan te brengen op bestaande vloeren of andere ondergronden als hout of staal. Denk hierbij aan beton of houten galerijen, rondom machines, stalen laadkleppen, toegangshelling van bv. een supermarkt, winkelcentra, woongebouw of ander openbaar gebouw.

De antiSLIP vloerplaten zijn in nagenoeg alle maten verkrijgbaar en tevens in verschillende antislip varianten (fijn, medium en grof). Ze zijn in standaard zwart, grijs en geel verkrijgbaar. Andere kleuren op aanvraag.

De voordelen van het toepassen van antiSLIP GRP vloerplaten zijn o.a.:

  • Zorgen voor een veilige ondergrond, vooral in regenachtige of winterse omstandigheden
  • Ijs en sneeuw hecht niet op dit materiaal
  • Makkelijk in onderhoud
  • Ook ideaal voor bedrijven waar met bv. (smeer-) olie of andere vettige substanties wordt gewerkt
  • Geeft een mooi, strak en overzichtelijk aanzien
Zie hieronder wat een verschil de installatie van onze antiSLIP GRP vloerplaten kunnen maken voor de uitstraling en veiligheid van uw vloeren.

Voor

Na

Zorg voor een veilige trap voor uw bewoners, bezoekers, personeel of cliënten en informeer naar onze antiSLIP GRP vloerplaten via onderstaand contactformulier.    Ik wil graag informatie ontvangen over:
    TrapcoversVloerplatenVlonderstripsantiSLIP system